Új külsőt kap a Viber

viber uj
Megújul a csevegő
Vágólapra másolva!
Még egyszerűbb kezelést, több szórakoztató funkciót és testreszabottabb, gyorsabb működést ígér a Viber legújabb frissítése, amely teljesen megújítja az alkalmazás felületét.
Vágólapra másolva!

A világ egyik vezető üzenetküldő appjának új verziója immár világszerte 800, Magyarországon több mint 2,7 millió egyedi felhasználó számára teszi még egyszerűbbé a sokrétű kommunikációs funkciók használatát.

Az alkalmazás újratervezését a felhasználói visszajelzések, illetve az anonim módon gyűjtött használati szokások tapasztalatai inspirálták - derül ki a cég közleményéből.

Mostantól

három koppintással küldhetnek fotót vagy videót a Viber felhasználói,

a tartalommegosztás ezzel minden korábbinál egyszerűbbé vált az üzenetküldő alkalmazásban.

Az app legújabb verziójában teljesen megújult menü várja a kommunikálni vágyókat, a legfontosabb, legtöbbet használt funkciók mostantól kiemelt helyen szerepelnek.

Megújul a csevegő Forrás: Viber

Utóbbi körbe tartozik iOS-en és Androidon a matricamenü, a fotógaléria, a fénykép- és videókészítés, illetve iOS-en a szabadkézi rajz (Doodle). A további népszerű funkciók, mind a Fájl küldése, a Hely küldése, Androidon a Doodle, illetve a Kontakt megosztása a három ponttal jelölt további lehetőségek gomb segítségével érhetők el villámgyorsan.

Az átláthatóbb felületen a felhasználók kedvenc matricáikat, fotóikat és videóikat gyorsabban és még kifejezőbb módon oszthatják meg barátaikkal vagy éppen családtagjaikkal.

Az azonnali vizuális kommunikációt lehetővé tevő új funkciók

a frissítés után azonnal elérhetők a Viber megújult felületén.