Gigabites internetcsomagot vezet be a Telekom

telekom
Illustration taken on August 10, 2015 in Cologne, western Germany, shows a woman using a smartphone displaying the logo of German telecommunications giant Deutsche Telekom. The company gave it's annual press conference on February 25, 2016 to present the 2015 business report. / AFP PHOTO / dpa / Oliver Berg / Germany OUT
Vágólapra másolva!
A DIGI után a Telekom is 1000 Mbits sebességű internetszolgáltatást indít, egyéni és üzleti előfizetők számára egyaránt.
Vágólapra másolva!

A Telekom országszerte elérhetővé teszi az 1000 Mbit/s gyorsaságú vezetékes netet azokon a területeken,

ahol az optikai hálózat már kiépítésre került.

Az optikai hálózaton nyújtott 1 gigás internetet a Telekom a teljes kis- és középvállalkozásoknak kínált portfóliójában is biztosítja, így a Magenta 1 Businessben is.

Az 1000 Mbit/s sebességű netre mind új előfizetők, mind valamely NetMánia csomagot már most is használó, mind Magenta 1-gyel rendelkező ügyfelek válthatnak. Az eddigi leggyorsabb csomag a NetMánia XXL volt, 120 megabites.

Az eddigi leggyorsabb netet kínáló csomag Forrás: Origo

A NetMánia 1000 díjcsomag esetében a kínált letöltési sebesség 1000 Mbit/s, a kínált feltöltési sebesség 200 Mbit/s. A garantált letöltési sebesség 300 Mbit/s, a garantált feltöltési sebesség 50 Mbit/s.

A csomagot megrendelő ügyfelünk részére egy AC-szabványú wifi-routert is szállít a cég, amellyel az eddig megszokotthoz képest lényegesen nagyobb, akár 250-300 Mbps vezeték nélküli sebesség is elérhető.