Továbbra sem nyugszik a OnePlus

oneplus 3t
Vágólapra másolva!
A OnePlus 3 erősebb változatát szánja karácsonyfa alá a kínai OnePlus. Igaz a "3T" névre keresztelt modell nem okozott sok meglepetést, szinte mindent tudni lehetett róla az elmúlt hetekben. Ám mivel már az alapmodell is egy meglehetősen versenyképes mobilnak számít, ez is beválthatja az ígéreteket.
Vágólapra másolva!

A kínai cég facebookos élő közvetítésen keresztül mutatta be a OnePlus 3T-t, ami a várakozásoknak megfelelően egy felturbózott OnePlus 3 lett. Délután már láthattunk egy fotót is a készülékről, ami megerősítette azt a felvetést, hogy kívül minden marad, csak hardveresen történik változás. Egészen pontosan a processzoron, az akkumulátoron és a kamerákon erősített a cég.

A vállalat már maga kikotyogta a héten, hogy belül egy 2.35 gigahertzes Snapdragon 821-es processzor dübörög, ám egyelőre semmi nem hallottunk azzal a pikáns pletykával kapcsolatban, hogy támogatja-e a Google Daydream VR-platformot.

A híresztelésekkel ellentétben nem ez lesz az első, nyolc gigabájt memóriával felszerelt OnePlus mobil, ahogyan elődjébe, ebbe is hat gigabájtot pakolnak. Ehhez igény szerint 64 vagy 128 gigabájt tárhelyet kérhet a vásárló.

Kamera terén a főbb változás, hogy a szelfikamera felbontását megduplázták: nyolc megapixel helyett már 16 megapixelben lehet lőni a fotókat. Hátul maradt a 16 megapixel.

Sose nyugodj le, mondja még mindig a OnePlus Forrás: OnePlus

Ez tudja a OnePlus 3T

Operációs rendszer: Android Marshmallow, OxygenOS kezelőfelülettel
Kijelző: 5,5 hüvelykes, 1080p Full HD optikai AMOLED kijelző
Processzor: négymagos Qualcomm Snapdragon 821, 2,35 gigahertz
GPU: Adreno 530
Memória: 6 gigabájt LPDDR4
Tárhely: 64 gigabájt / 128 gigabájt
Hátlapi kamera: Sony IMX 298 szenzor, 16 megapixel, f/2.0 rekeszérték
Előlapi kamera: Samsung 3P8SP szenzor, 16 megapixel, f/2.0 rekeszérték
Portok: USB 2.0 Type-C, Dual nano-SIM
Akkumulátor: 3400 milliamperóra
Kezdőár: 439 euró
Elérhető: november 28-tól

Az akkumulátor is tovább bírja egy hangyányival, a 3000 milliamperórát 3400-ra növelték, ám ez nem megy a méret vagy súly kárára, mindegyik ugyanannyi marad, mint a OnePlus 3 esetében. Továbbra is támogatja a Dash Charge gyorstöltési technológiát, amivel fél óra alatt annyi energiát kap a mobil, hogy kibírja egy napig.

Kétféle változatban lehet megvásárolni, 64 vagy 128 gigabájtos tárhellyel felszerelt változatban. Választható egy új szín is, a gunmetal, azaz a fémes-metálos szürke, emellett "soft gold" fantázianevű aranyszínben kapható. Hazánkban november 28-tól lehet majd megvásárolni 438 eurós (körülbelül 136 ezer forint) kezdőáron.