Mobilra is megjelent a legnépszerűbb windowsos játék

2016.11.24. 13:03

Mobilappot adott ki népszerű pasziánszjátékából a Microsoft, mától már Androidra és iOS-re is letölthető a Solitaire Collection.

Már több mint 25 éve elválaszthatatlan része a pasziánsz a Windows operációs rendszereknek, a felhasználók egyik nagy kedvence - sokan tekintenek rá a munkaidők csendes gyilkosaként is.

A Microsoft az asztali app nagy sikere után halad a korral, és mobilra is kiadja a rémegyszerű kártyajátékot, hogy így növelje tovább a már ígyis 119 milliós tábort, amely jelenleg Windows 8-on és Windows 10-en játssza a kártyajátékot.

Sokak kedvenceForrás: Microsoft

A Solitaire Collection nem csak ezt az egy programot foglalja magába, hanem a Klondike,FreeCell. Pyramid, Tripeks játékokat is. Emelett napi kihívásokat is teljesíthetnek a játékosok, így még érdekesebb.

A Solitaire Collection ingyen letölthető a Google Play Áruházból és az App Store-ból, de választható hirdetések nélküli prémium verzió is, ezért 2 dollárt kell fizetni havonta. Ezzel egyúttal dupla jutalmakat, és más játékbeli extrákat is kap a játékos.