3D kamera kerülhet a következő iPhone-ba

apple iphone 7
Az iPhone 7 Plusba is már az LG kameráját építette az Apple
Vágólapra másolva!
Egy dél-koreai lap szerint olyan okostelefonos kamerán dolgozhat az Apple, amivel 3D-s fotókat lehet majd készíteni. Hivatalosan még nem tudni semmit erről, de valószínűleg a következő iPhone-t akarja majd ezzel különlegesebbé tenni a cég.
Vágólapra másolva!

Az Apple idén rántotta le a leplet továbbfejlesztett okostelefonos képtechnológiájáról, de a következő generációs iPhone-ban talán egy még különlegesebb kamerát láthatunk. Egy dél-koreai lap azt állítja közeli forrásokra hivatkozva, hogy az almás cég az LG Innotekkel tervez egy új kameramodult, ami kifejezetten 3D-s fotókhoz készül.

Az LG Innoteknek már van 3D-s kamerája, és a hozzá kapcsolódó technológiák is készen állnak, valószínűleg az Apple ezeket szeretné majd később felhasználni.

Az almás cég nem először választja az LG megoldásait, az iPhone 7 Plusba is már az LG Innotek duál-kameráját használta fel.

Az iPhone 7 Plusba is már az LG kameráját építette az Apple Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Sefa Karacan

Az Apple nem mellesleg 2015-ben felvásárolta a LinX nevű izraeli startupot is 20 millió dollárért, akiknek szintén van 3D kameratechnológiájuk.

Mivel még csak pletyka szintjén hallhattunk erről, nem tudni pontosan, mikor fog megjelenni tényleges termékben a technológia. A dél-koreai cikk mindenesetre azt sejti, hogy a következő iPhone-ba lesz beleépítve.