Ingyen zsákolhat be 7 szuper játékot vasárnapig

Far Cry 3: Blood Dragon
Vágólapra másolva!
Nyár óta tart a Ubisoft játékkiadó harmincadik szülinapját ünneplő akció, melynek keretében a francia cég minden hónapban ingyenessé tette egy korábbi játékát. Decemberben az Assassin's Creed III vált elérhetővé, most pedig úgy döntettek a Ubinál, hogy december 15. és 18. között minden korábbi játékot újra ingyen letölthetővé tesznek.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hónapokban a Ubisoft olyan PC-s videojátékokat tett ingyenessé, mint a Prince of Persia: Sands of Time, a Tom Clancy's Splinter Cell, a Rayman Origins, a The Crew, a Beyond Good & Evil, a Far Cry 3: Blood Dragon és az Assassin's Creed III, ami december eleje óta volt elérhető.

Mindegyiket pontosan egy hónapig lehetett egy forint elköltése nélkül megszerezni, viszont a francia cég teljesen váratlanul úgy döntött, hogy karácsony előtt még csavar egyet az egyébként is nagylelkű akción, és december 15. és 18. között most mindössze pár kattintást követően miénk lehet mind a hét felsorolt játék PC-re.

Hét játék teljesen ingyen, ennél szebb karácsonyi ajándék egy gamernek sem kell! Forrás: Ubisoft

Ahhoz, hogy miénk lehessen az összes program, nem kell mást tenni, mint regisztrálni egy profilt a Uplay rendszerbe, majd a Ubi30 oldalon mindössze két kattintással igényelni az egyetlen nagy csomagba gyűjtött játékokat.

Ezt követően a Ubisoft a profilunkhoz csatolja a korábban felsorolt címeket, amelyek a Uplay keretprogram letöltését követően, a Játékok menüpontból bármikor telepíthetővé válnak. Az akció 18-án, azaz vasárnap ér véget, úgyhogy még bőven van idő arra, hogy bárki pótolja azon játékok begyűjtését, amit az elmúlt bő fél évben esetleg elmulasztott.