A népszerű szabad enciklopédia, a Wikipédia magyar változata elérte a 400.000 szócikket. A határt Csurla szerkesztő Boros Zoltán tájfutóról írt cikke lépte át.

Boros az 1972-es világbajnokságon váltóban három társával közösen bronzérmet nyert, ami a mai napig a legjobb magyar eredmény férfi tájfutásban. Csurla 2008 óta ír életrajzi szócikkeket a magyar Wikipédiába, mostanra mintegy háromezer sportolóról és másfél ezer egyéb ismert személyről írt. 

A magyar változat 400 ezer szócikkével nagyság szerint a huszonharmadik a Wikipédiák között és a legnagyobb magyar lexikon, mintegy hárommillióan látogatják rendszeresen és havi harmincmillió szócikket néznek meg. Viszonyításképpen Révai nagy lexikona 230 ezer, A Pallas nagy lexikona és a Magyar nagylexikon 150 ezer címszót tartalmaz.

A Wikipédia szócikkeit bárki bővítheti a minden lapon megtalálható szerkesztés gombra kattintva. A szócikkeknek semleges nézőpontból kell íródniuk, és megbízható forrásokon alapulniuk. A legaktívabb szerkesztők folyamatosan ellenőrzik a változtatásokat, és a problémásakat általában perceken belül visszavonják.