Sleeper izomgépekbe való a Zotac videokártyája

zotac geforce gtx 1080 ti mini videokártya grafikus kártya
Csak 21,1 cm hosszú a Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini
Vágólapra másolva!
A számítógépházak 99 százalékába befér az apró GTX 1080 Ti.
Vágólapra másolva!

A csúcskategóriás gamer számítógépek nagyok és világítanak, de ebből a kettőből csak az utóbbi opcionális. A felső kategóriás processzoroknak komoly túlhajtás nélkül nincs szükségük gigantikus helyet foglaló hűtésre, valójában az átlagosnál jóval hosszabb videokártyák miatt nem lehetséges kis méretű házakba erőművet beépíteni.

Csak 21,1 cm hosszú a Zotac GeForce GTX 1080 Ti Mini Forrás: Zotac

A Zotac most azokon kíván segíteni, akik valamilyen megfontolásból kicsi kuckóba építenék be a brutális gamer PC-jüket. A gyártó GeForce GTX 1080 Ti Mini kártyája a jelenlegi legrövidebb GTX 1080 Ti, a csupán 21,1 centiméteres hosszúságának köszönhetően

a számítógépházak 99 százalékában elfér.

Két kártyahelyet foglal, az IceStorm fantázianévre keresztelt hűtése két ventilátorból, egy jókora alumínium hűtőbordából, és öt hőcsőből áll.

A miniatürizálás ellenére teljesítmény tekintetében a Zotac videokártyája egy átlagos GeForce GTX 1080 Ti, két nyolctűs tápcsatlakozóval, és persze 11 GB GDDR5X videomemóriával. Az elkövetkező napokban piacra kerülő termék várható árát még nem erősítette meg a gyártó, valószínűleg 700 dollár magasságában lesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!