Minden igényt kielégít a Logitech új fülese

logi
Vágólapra másolva!
A Logitech bejelentette be G533 vezeték nélküli gaming fejhallgatóját, ami igen hosszú üzemidővel és letisztult formavilággal érkezik, így biztosítva maximális komfortérzést a hosszú játékmaratonok alatt is.
Vágólapra másolva!

"Az audio csapatunk célja az volt, hogy olyan fejhallgatót hozzon létre, amely magával ragadó játékélményt biztosít" – mondta Ujesh Desai, a Logitech játékos üzletágának alelnöke és vezérigazgatója.

„A DTS Headphone:X hangzásnak és a Pro-G hangsugárzóknak köszönhetően az eredmény lenyűgöző. Az eszköznek köszönhetően felerősíthetőek a játékon belül az egyes hangok, így a lehető legpontosabb helymeghatározás és játékélmény biztosítható."

A Logitech minden igényt igyekszik kielégíteni az új gamer fejhallgatójával Forrás: Logitech

Az Amerikában szabadalmi eljárás alá vont Pro-G hangsugárzók úgynevezett hibrid-hálós anyagokból készülnek, így

olyan hangzást biztosítanak, amely korábban csak a csúcskategóriás fejhallgatókra volt jellemző.

A hangsugárzók tiszta mély és magas hangokat biztosítanak minimális torzítás mellett. A realisztikus DTS Headphoen:X hangzás pedig pontosan imitálja a 7.1-es hangrendszereknél megszokott hangsugárzó-elhelyezést, így a játék során mostantól azt is hallani fogjuk, hogy melyik irányból közelít az ellenség. Mindemellett mind a hét csatorna esetében külön állítható a hangerő.

A veszteségmentes adatátvitelnek köszönhetően a G533 a vezeték nélküliség kényelmét ötvözi az elképesztően magas hanghűséggel akár 15 méteres távolságig, ráadásul az új füles strapabíró, mégis pehelykönnyű, így akár órákon keresztül is használhatjuk. A fülpárnák emellett légáteresztőek, és könnyen eltávolíthatóak tisztítás céljából.

Nemcsak a hangzásra figyeltek, de a kényelemre is Forrás: Logitech

A G533-ba beépítették a felhajtható mikronok népszerű, automatikus némítás funkcióját, de kiegészítették zajszűréssel és EQ beállítási lehetőséggel a lehető legtisztább hanghatás elérése céljából, így biztosítva a versenyképes játék közbeni kommunikációt.

A több mind 15 órás üzemidőt tölthető és cserélhető akkumulátorok biztosítják, a Logitech Gaming Software segítségével pedig játék közben is bármikor pontos képet kaphatunk a töltöttségi szintről.

A G533 várhatóan 2017 januárjától lesz elérhető 149 eurós (kb. 46 ezer forint) ajánlott kiskereskedelmi áron.