Már Magyarországon is kapható a PlayStation VR

2016. 10. 08.  Hungexpo PC Guru show PlayStation VR
Vágólapra másolva!
A Sony 2017. január 24-én elindította a PlayStation VR megjelenésének második hullámát, és az érintett országok között szerepel Magyarország is. A PlayStation 4 konzolokkal kompatibilis videojátékos kiegészítő 134 990 forinttól érhető el a boltokban.
Vágólapra másolva!

A Sony virtuálisvalóság-kiegészítője január 24-től az alábbi régiókban érhető el: Kuvait, Katar, Bahrein, Omán, Dél-Afrika, Törökország, India, Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Bulgária, Románia, Ukrajna, Kazahsztán, Izrael, Ciprus, Málta és Izland.

A PS VR több mint 53 millió játékos PS4 rendszerével kompatibilis, valamint számos belső és külső fejlesztőtől származó játékkal érkezik. A játékkínálatban olyan programok találhatók, mint a Rez Infinite, a Batman: Arkham VR, a DriveCluB VR, a RIGS Mechanized Combat League, az EVE: Valkyrie, a Battlezone, az Eagle Flight, a Here They Lie vagy a Star Wars Battlefront Rogue One: X-wing VR Mission.

PlayStation VR, teszt, címlapi Forrás: Origo

A PlayStation VR-sisakot, a feldolgozó egységet, a fülhallgatót és a szükséges kábeleket tartalmazó csomag ajánlott fogyasztói ára 134 990 Ft, de az eszköz használatához természetesen szükséges egy olyan PlayStation 4 vagy egy PlayStation 4 Pro konzol, ami már rendelkezik a PS VR használatához nélkülözhetetlen PlayStation Camerával is.

A PS VR-t még tavaly októberben, a megjelenés első hullámakor teszteltük az Origón, nemrégiben pedig a virtuálisvalóság-kiegészítőhöz fejlesztett Robinson: The Journey című játékot is kipróbáltuk.