Csupa híresség az Apple műsorának előzetesében

apple szeptember 7 iphone 7
Vágólapra másolva!
A sztárokkal autózós, éneklős Carpool Karaoke lesz az Apple első saját sorozata, amit kizárólag az Apple Musicon keresztül lehet majd nézni. Az előzetesből kiderült, kiket hallhatunk dalra fakadni.
Vágólapra másolva!

Az Apple az 59. Grammy-díjátadó alkalmából megmutatta saját sorozatának előzetesét. A Carpool Karaoke: The Series nevű műsorát az Apple Musicon keresztül lehet majd elérni, és azon exkluzív tartalmak egyike lesz, amelyekkel a cég

vonzóbbá próbálja tenni streamingszolgáltatását.

A Carpool Karaoke lényege, hogy az adás műsorvezetője hírességeket visz el egy körre kocsijával, miközben közösen felelevenítik az aktuális utas pár slágerét, és kötetlenül beszélgetnek.

Több mint 16 énekes-színész fog szerepelni az Apple műsorában, többek közt Will Smith, Alicia Keys, a Metallica tagjai, Ariana Grande, Seth MacFarlane, John Legend, Chelsea Handler, Blake Shelton, Michael Strahan, John Cena vagy Shaquille O'Neal.

Egy műsor félórás lesz, és adásonként a műsor hostja is változik, megesik majd, hogy két sztár kerül egymás mellé.

A műsort eredetileg James Corden komikus, színész és műsorvezető gyártotta a CBS csatornán futó The Late Late Show részeként, ami nagy népszerűségnek örvend az Egyesült Államokban. Az Apple tavaly nyáron vásárolta meg a sorozat streamelési jogait, ami

kizárólag a fizetős Apple Musicon keresztül lesz majd nézhető

a továbbiakban. Hogy pontosan mikortól, azt még nem jelentette be a cég.

Az Apple erősen a tartalomgyártás felé vette az irányt, így próbál hozzáadott értéket adni az Apple Musicnak a Spotifyjal és a többi streamingszolgáltatással szemben. Idén még több saját műsort adnak ki, megállapodtak például Dr. Dre nevű rapperrel is egy sorozat legyártásában, valamint valóságshow-jukat, a Planet of the Apps-et is idén mutathatják be.