A Samsung Galaxy S7 edge lett 2016 legjobb okostelefonja

2017.03.01. 12:30

A Samsung Galaxy S7 edge elnyerte a 2016 Legjobb Okostelefonja díjat az idei Mobil Világkongresszus során megrendezett Global Mobile Awards díjátadó ünnepségen. A Samsung csúcskészüléke a Legjobb Mobileszköz kategóriában kapta az elismerést.

A cég közleménye szerint a Galaxy S7 edge a kifinomult kialakításának, kiemelkedő teljesítményének és továbbfejlesztett kamerájának köszönhetően kapott díjat.

Tarolt a Galaxy S7 edgeForrás: AFP/Jung Yeon-Je

„Nagy megtisztelés számunkra, hogy innovatív ötleteink és szaktudásunk is elismerésben részesült a Galaxy S7 edge okostelefon révén" – mondta Junho Park, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának globális termékstratégiai alelnöke. – „A Samsungnál célunk, hogy forradalmi mobiltechnológiákkal szárnyaljuk túl vásárlóink elvárásait. Ez a díj a kiválóságra való törekvésünket ismeri el."

A gyártó nem vitt ki új csúcsmobilt a nagy mobilkiállításra, a Galaxy S8-at csak március 29-én mutatják be New Yorkban. Helyette inkább visszatértek kissé a notebookpiacra: egy 2-in-1 PC-vel és egy táblagéppel jelentkeztek Barcelonában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK