Igazi, különleges 3310-est is lehet majd venni

2017.03.03. 18:32

Valódi arany- és titánelemekből készített egy egyedi tervezésű Nokia 3310-est egy orosz cég. A mobil hátlapját Vlagyimir Putyin elnök arcképével díszítették.

Az ikonikus Nokia 3310-est nyáron ismét kiadja a Nokia márkanevet birtokló HMD Global, a mobil új változatáról a barcelonai Mobil-világkongresszuson rántották le a leplet múlt héten.

Az egyedi telefonokat forgalmazó orosz Caviar nevű cég egy saját tervezésű változatot is piacra fog dobni az új modellből. A "Supremo Putin" nevű különleges kiadás az arany- és a titánelemek miatt luxusérzetet sugall, azon felül, hogy Oroszország legnépszerűbb embere, Vlagyimir Putyin elnök képe látható rajta. Alatta egy kis plakett kapott helyet az orosz himnusz egy sorával, a nyomógombra pedig az Orosz Föderáció jelképe kerül.

Sokat kell majd ezért fizetniForrás: Caviar

A cég közleménye szerint érdekes egybeesés, hogy a Nokia 3310-est 2000-ben adták ki, abban az évben, amikor először megválasztották Oroszország elnökének Putyint. Így a mobil egyszerre tiszteleg a készülék és Putyin előtt.

Az egyedi tok alatt természetesen egy valódi 3310-es van, ám az 50 dolláros (közel 15 ezer forintos) árcímke helyett 1700 dollárt, azaz félmillió forintot kell fizetni az ízig-vérig orosz mobilért. A speciális változatot csak Oroszországban fogják árulni.

Az új Nokia 3310-est mi is kézbe vettük a Mobil-világkongresszuson:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK