Androidos telefont csinál az iPhone-ból egy okostok

iphone eye
Vágólapra másolva!
Egy iPhone-okhoz készülő okostoknak köszönhetően nem kell lemondanunk az iOS és az Android rendszerről sem, az almás telefont egyszerűen be kell vágni az Androidot futtató tokba. A készítők ironikusan azt ígérik, hogy ezzel modernebb kijelzőt, jackdugót és sok más hasznos funkciót is kaphat a kütyü.
Vágólapra másolva!

A Kickstarter nevű közösségi finanszírozós platform a szokatlan ötletek tárháza, nem is olyan meglepő, hogy telefonkiegészítők terén is szárnyal az ötletgazdák fantáziája.

Az „Eye" (minden bizonnyal az „i" előtagra utalva) nevű telefontokra kalapozó csapat is merész ötlettel állt elő: egy olyan okos iPhone-tokra gyűjtenek,

aminek hátlapján egy Androidot futtató mobil van.

A tok gyakorlatilag egy androidos telefont varázsol az iPhone „hátára", ami a droidos rendszer 7.1-es verzióját futtatja. Öt colos AMOLED kijelzője, jackaljzata, és még saját, 2800 milliamperórás akkumulátora is van. Kihasználja a beburkolt készülék képességeit is, így az iPhone mikrofonját, kameráját és hangszóróját.

Egy Helio P20 lapka dolgozik benne nyolcmagos processzorral. Képes az always-on megjelenítésre, és a vezeték nélküli töltésre. Emellé még három gigabájt memória és 16 gigabájt belső tárhely is társul,

ami mikroSD-vel bővíthető akár 256 gigabájtig.

Az iPhone-tulajdonosoknak láthatóan megnyerte tetszését a magát androidos telefonnak álcázó almás tok, már 115 ezer dollár gyűlt össze megvalósítására a kitűzött 95 ezerből, és még 32 nap van vissza a kampány végéig.

A tokhoz magában már 95 dollárért hozzá lehet jutni az early bird csomaggal. Kétféle méretben érhető el: a kisebbik változat az iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7 modellekre, míg a nagyobbik verzió pedig azok Plus variánsaira passzol.