Zenél, italokat hűt és világít a high-tech kávézóasztal

sobro kávézóasztal bútor
Vágólapra másolva!
Elérte a bútorokat az okosítási láz. A Sobro képében most elkészült az egyik első high-tech kávézóasztal, de sajnos egy kisebb vagyont kér érte a gyártója.
Vágólapra másolva!

Lassan minden tárgy okossá válik a környezetünkben, most a bútoriparban is elkezdődött a forradalom. A StoreBound nevű vállalat az elmúlt napokban bőségesen összeszedte az IndieGoGo közösségi finanszírozós portálon (via UberGizmo) a Sobro nevű kávézóasztal piacra dobásához szükséges fedezetet.

Nem meglepő a kampány sikere, ugyanis az elegáns bútordarab

beépített hűtővel rendelkezik az italok számára, Bluetooth-os külső hangfalként funkcionál, LED-es hangulatvilágítással teszi atmoszferikusabbá a nappalit, továbbá két USB kaput kínál a laptopok és okoseszközök töltéséhez.

Ezen túlmenően található még benne két sima fiók a távirányítók és hasonló szabadon választott holmik tárolására. Az edzett üveg lapjával szépen integrálták a hűtő, a hangerő, továbbá a világítás kezelésére használható gombokat. A gombok konkrétan az üveglap alatt találhatóak, így nem kell attól félni, hogy zárlatos lesz egy véletlenül kiöntött italtól a csodaasztal.

A Sombro egyetlen nagy problémáját az ára jelenti: az IndieGoGós előrendelők 649 dollárért is beszerezhetik, ám az ajánlott fogyasztói ára 1499 dollár lesz.

Átváltva durván 186 és 429 ezer forintokról van szó. ÁFA nélkül.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!