Négy full HD monitorral ér fel az LG gigakijelzője

lg,43ud79-b,monitor,4k,ultra hd,
LG 43UD79-B
Vágólapra másolva!
Közel 43 hüvelykes és 4K felbontású panelt kapott a monitor.
Vágólapra másolva!

Tipikusnak mondható otthoni és irodai felhasználásra tökéletes lehet egy 21-23 hüvelykes monitor, de persze bőven akadnak különleges igényekkel rendelkező vásárlók. Az elsősorban üzleti felhasználásra szánt LG 43UD79-B modellt már első pillantásra sem fogja senki összetéveszteni egy átlagos monitorral, a 42,5 hüvelykes kijelzőjének köszönhetően valójában tévének nézik majd.

LG 43UD79-B - négy full HD monitor egyben Forrás: LG Japan

Az abszolút gigantikus IPS panelje 3840×2160 pixelt kapott, azaz 4K felbontású. Támogatja az újabb Radeon videokártyákon elérhető AMD FreeSync adaptív képfrissítési technológiát, 60 Hz a képfrissítési sebessége, 8ms a válaszideje, 350 cd/m² a fényereje, és beépített Harman Kardon hangszórókat is kapott.

Egyszerre négy különböző eszköz videojelét képes megjeleníteni a monitor Forrás: LG Japan

Ettől függetlenül az teszi igazán különlegessé teszi az LG monitorát, hogy szimultán négy különböző hozzácsatlakoztatott eszköz (például számítógép, set-top box, játékkonzol) képét tudja megjeleníteni.

A felhasználó szempontjából olyan, mintha négy, 21,5 hüvelykes full HD monitor lenne az asztalán.

Az LG 43UD79-B monitor a következő hetekben elsőként Japánban kerül majd piacra, átszámítva olyan 211 ezer forintnak megfelelő áron. Egyelőre nem világos, hogy Európában piacra kerül-e majd a termék.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!