TV-szerű műsorokat indíthat a Facebook

zuckerberg szegénység facebook előadás
US chairman and chief executive of Facebook Mark Zuckerberg gestures as he announces the Internet.org Innovation Challenge in India in New Delhi on October 9, 2014.Zuckerberg is attending a two-day Internet.org summit which will discuss ways to make internet access available to people who cannot afford it globally. AFP PHOTO / CHANDAN KHANNA / AFP / Chandan Khanna
Vágólapra másolva!
A Business Insider forrásai szerint a Facebook június közepén bejelentheti a saját gyártású sorozatainak debütálását. Első körben olyan két tucat saját műsorban gondolkodik a vállalat.
Vágólapra másolva!

A sorozatok többsége naponta jelentkező, 5-10 perces epizódokból állhat, azonban kilátásban van néhány nagy költségvetésű produkció is. Az ötlet szerint az utóbbiak a klasszikus tévésorozatokat vennék mintául, azaz közösségi hálózat nem zárkózik el a saját Kártyavárának elkészítésétől sem.

Forrás: AFP/Chandan Khanna

A források szerint a videós tartalomkészítésébe való belépés célja az internetezők Facebookon tartása. Elsősorban a fiatal közönség kegyeire utazik a vállalat, éppen ezért is nem meglepő, hogy a legtöbb műsor rövid, de gyakran jelentkező formátumot használhat.

Az egyik már megrendelt rövid műsort a Conde Nast Entertainment gyártja, elméletileg

egy olyan randiműsor lesz, amelyben a résztvevők elsőként nem személyesen, hanem a virtuális valóságban találkoznak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!