Jobb alvást és ébredést ígér a méregdrága okospárna

mode m, sunrise smart pillow, párna, okospárna
A gyártó szerint javíthatja az alvás minőségét a Sunrise Smart Pillow
Vágólapra másolva!
Nagy sikert aratott a Kickstarter közösségi finanszírozós portálon a Mode | M nevű cég Sunrise Smart Pillow terméke. A még 10 napig tőkésíthető projekt az eredetileg kért 50 ezer dollár helyett hírünk írására már 423 ezer dollárt kalapozott össze.
Vágólapra másolva!

A gyártó szerint a világ első okospárnájáról van szó. Ergonomikus kialakítású, a mozgásérzékelőivel és mikrofonjaival részletes statisztikákat gyűjt az alvási szokásokról, a beépített hangszóróin keresztül zenét vagy ambiens hangokat játszhat le.

A gyártó szerint javíthatja az alvás minőségét a Sunrise Smart Pillow Forrás: Mode | M

A széleibe épített színes LED-csíkok az ébresztőóra csörgése előtt fénykibocsájtással segíthetik a természetesebb ébredést, plusz olvasófényként is funkcionálhatnak.

Klinikailag nem lett tesztelve a Sunrise Smart Pillow, így remek kérdés, hogy ténylegesen segíthet-e a jobb alvásban és ébredésben. Ettől függetlenül érthető, hogy a Mode | M reklámvideójában próbálnak szuperlatívuszokban beszélni a termékről,

elvégre valamit muszáj mondani arra, hogy mi kerül kerül 299 dollárba (olyan 85 ezer forintba) egy párnán.

A fenti összeg az okospárna végleges fogyasztói ára, a kickstarteres támogatók a legjobb esetben akár 99 dollárért is lecsaphattak a termékre. Az előrendelők várhatóan októberben kapják majd meg a párnáikat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!