Korlátlan belföldi mobilnetet ad a Telenor

2017.05.15. 11:41

Alaposan felkavarhatják a hazai mobilelőfizetések állóvizét a Telenor ma bemutatott Hello Data tarifacsomagjai. A négyféle változatban elérhető konstrukció teljesen korlátlan belföldi mobilnetezést tesz lehetővé, már havi 5990 forinttól. További újdonság, hogy a csomagok hűségszerződés nélkül köthetőek a listaárukon, amely bizonyítja a Telenor jelentős bizalmát a Hello Data ügyfélmegtartó képességében.

A Telenor Magyarország 2016 és 2017 években több mint 12 milliárd forintot fordít hálózatfejlesztésre és a beruházások révén a nagyvárosok mellett több mint 2700 hatezer fő alatti településre juttatja el a szélessávú mobilinternetet.

Hűségszerződés nélkül biztosítja a feltüntetett havidíjakat a Telenor
[3] e-komfort csomaggal
Forrás: Telenor

A független felméréseket végző OpenSignal 2017 februárjában közölt jelentése szerint a magyarországi mobilhálózatok a világ harmadik leggyorsabb átlagos letöltési sebességet kínálják. A fejlesztés pozitív hatásai a felhasználói szokásokon is tükröződnek: míg a 2G, 3G és 4G használók átlagos havi adatforgalma 1,8 GB, ugyanez az érték a 4G hálózatot használók körében közel a duplája, 3 GB.

A Hello Data díjcsomagok árait hűségszerződés nélkül biztosítja a Telenor. Az új tarifa újonnan csatlakozó előfizetők és a mobiltársaság meglévő ügyfelei számára egyaránt elérhető, a lakossági és a kisvállalati ügyfelek részére azonos feltételekkel.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!