Microsoft Painttel illusztrálta a könyvét egy író

pat hines camp redblood and the essential revenge könyv illusztráció paint
A Camp Redblood and The Essential Revenge összes illusztrációja Painttel készült
Vágólapra másolva!
Túl sok szabadideje volt egy kórház éjszakai recepciósaként.
Vágólapra másolva!

Néhány nappal ezelőtt nagy csendben megjelent Pat Hines első könyve (via Bored Panda), a jelenleg csak angol nyelven elérhető „Camp Redblood and The Essential Revenge" az Amazon és a Barnes & Noble digitális könyvesboltjaiban kapható. Érdekessége, hogy a saját készítésű rajzaival illusztrálta a szerző, a nagy felbontású és rendkívül részletgazdag grafikák a Microsoft Paint programmal készültek.

A Camp Redblood and The Essential Revenge összes illusztrációja Painttel készült Forrás: Pat Hines

Hines szerint a paintes rajzolói tudományát az elmúlt bő tíz évben szerezte: túlságosan sok szabadideje volt egy kórház éjszakai recepciósaként, így jobb híján rajzolgatott a tartalomkészítésre általánosságban véve alkalmatlannak tartott alkalmazásban. Más grafikai program használatát nem volt kedve megtanulni, így a már jól ismert Paintet választotta az illusztrációk elkészítéséhez.

A szerző állítása szerint a könyv egy „mocskos szájú nyári kaland bárkinek, akinek már támadt valamiféle lehetetlen, rendezendő nézeteltérése másokkal".

A kötetben lévő illusztrációk itt tekinthetőek meg, Pat Hines paintes munkássága iránt érdeklődők pedig a DeviantArton követhetik a művészt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!