Nem szeretne csalódott PC gamereket látni az NVIDIA

nvidia geforce battlebox gamer pc számítógép
Vágólapra másolva!
Hitelesítési matricákat kaphatnak a megfelelően erős számítógépek.
Vágólapra másolva!

A PC-s játékosok jókora táborának csak homályos elképzelései vannak a különféle hardveres komponensek teljesítményéről. Ezzel az előre összeszerelt gamer számítógépeket áruló kereskedések is tisztában vannak, így szeretik fényezni az olyan konfigurációkat, amelyek már az eladás pillanatában sincsenek a helyzet magaslatán a vadiúj big budget játékok futtatásakor.

Forrás: NVIDIA

Az NVIDIA most bejelentette a BattleBox hitelesítési programját, az ötlet szerint a matricáival ellátott PC-t látva a vásárlók biztosra vehetik, hogy komoly tűzerőt kapnak a pénzükért. A vállalat kétféle matricát osztogat a gyártóknak: a BattleBox Essential az erős középkategóriás, míg a BattleBox Ultimate a csúcskategóriás konfigurációkra kerülhet.

A BattleBox-minősítésekhez szükséges minimum hardverek Forrás: NVIDIA

A konfigurációknak mindkét esetben SSD háttértárral és Windows 10-zel kell érkezniük, és ha jár hozzájuk monitor, akkor a monitornak támogatnia kell az NVDIA G-Sync adaptív képfrissítési technológiát.

A legutóbbi követelmény kissé visszatetsző, hiszen a kép szétcsúszását megakadályozó G-Sync hiába remek extra, de ténylegesen nincs rá szükség a remek játékélményhez, cserébe viszont továbbra is kegyetlenül drága.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!