Megjöttek a Mophie akkumulátorai a Samsung Galaxy S8-hoz

Vágólapra másolva!
Az utólag feltehető, akkumulátorral egybeépített tokok nem mindig szépek, viszont nagyon praktikusak. Most már a Samsung új csúcskészülékeinek, a Galaxy S8-nak és az S8+-nak is készült ilyen megoldás.
Vágólapra másolva!

A saját tesztünk és felhasználói vélemények alapján is úgy tűnik, hogy a Samsung nagyon eltalálta az új Galaxy S8 készülékeket. Szépek, gyorsak, könnyen kezelhetők.

Talán egy dolgot érhet némi kritika, és az nem más, mint az akkumulátor.

Azt ugyan nem lehet mondani, hogy túl kicsik lennének, hiszen a Galaxy S8 3000 mAh-s, és a Galaxy S8+ 3500 mAh-s kapacitású telepe is körülbelül megfelel a mai iparági átlagnak, de se több, se kevesebb.

A Galaxy S8 egy nagyon szép készülék, és még ez a tok sem csúnyítja el annyira. Forrás: Mophie

Márpedig nagyobb üzemidőt mindig szeretnénk. Ezen segít most a Mophie, az egyik legnépszerűbb utólagosan feltehető akkumulátoros kiegészítőket gyártó vállalat. A cég rendre a leggyorsabban jelentkezik a legigényesebb megoldásokkal az új okostelefonokhoz, és nincs ez másként a Galaxy S8 esetében sem.

A sima Galaxy S8-ra egyébként pluszban egy 2950 mAh-s akksit tehetünk, míg a Galaxy S8+-ra egy 3300 mAh-s csomag pattintható fel, szóval mondhatjuk, hogy

csaknem ráduplázhatunk ezzel a telefonok beépített telepére.

Ez az előbbi esetben azt jelenti, hogy pluszban 33 órányi, míg az utóbbi esetben 39 órányi beszélgetési időt nyerhetünk.

Mágneses-töltős állvány. Forrás: Mophie

De a Mophie által kifejlesztett csomagok nem csak ezért jók. Egyrészt maga a tok rendkívül ellenálló, és az elülső kidomborításával megvédi a kijelzőt, ha az arccal esne a földre, másrészt pedig mágnesesen tud illeszkedni a cég által a gyártott vezeték nélküli töltőkhöz, így nem kell már a kábelekkel sem bajlódnunk.

A termékek egyébként a Mophie hivatalos oldalán rendelhetők meg, némileg borsos, 100 eurós áron.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!