A Google nem csak e-maileket tárol és vizsgál át, hanem elmenti a hangalapú kereséseket is. De az Apple Sirijével és a Microsoft Cortanával ellentétben, a Google megengedi, hogy kitörölje a keresési előzményeket. 

Valószínűleg tisztában van azzal, hogy a Google nyomon követi mindazt, amit beír a keresősávba, csakúgy, mint az e-mailjeit, hogy elemezze azok tartalmát. De amit nem biztos, hogy tud, hogy

a Google a hangját is rögzíti.

Ha már használta a Google hangvezérlő funkcióit (általában az „OK Google" vagy a mikrofon ikon megnyomásával kapcsolható be), akkor mindent, amit a szolgáltatással beszélt, feljegyzett. Úgy tűnik. hogy olyan hangrögzítést végez, mint amilyet a keresési előzményekkel is. Mindent elment az "előzményekben" fülben. 

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Frank May

Szerencsére a Google lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy visszahallgassa magát és kiürítse a listát.

Ha meglátogatja a Google előzményeinek a webhelyét, és a Hang- és audiókészítés fülre lép, meghallgathatja, mit kérdezett a Google-től és kitörölheti az összes fájlt. Módosíthatja a beállításokat is, hogy nehogy újra rögzítse a hangját.

Az Amazon Echo szintén menti, amikor kérdez tőle valamit. Pontosan ugyanúgy működik, mint a Google. Az Apple Sirije és a Microsoft Cortana nem engedi viszont, hogy kitörölje az előzményeket.