Hatalmas kiegészítővel bővül a GTA V Online

GTA 5 grand theft auto 5
Vágólapra másolva!
A legendás és nagy népszerűségnek örvendő GTA széria ötödik részének online verziója csinos kis frissítéssel fog gyarapodni.
Vágólapra másolva!

Elsősorban a választható karriereket bővíti egy vadonatújjal, ami nem más, mint a fegyverkereskedő. Azon játékosok, akiknek már tiszta unalom dúsgazdag CEO-ként vagy belevaló motorosként pörgetni a játszott óraszámokat, örülhetnek, ugyanis ez a frissítés elsősorban San Andreas déli részére fekteti a hangsúlyt, ahol virágzik a fegyverkereskedelem.

Új lehetőségek nyílnak meg a bűnözői alvilág egy új, jövedelmező szegletében. Ezekre a gyümölcsöző üzletekre szabadon lecsaphatnak Los Santos és Blaine County motoros főnökei, VIP elitjei és CEO-i.

Bár ennél több részletet még nem árult el a Rockstar, egy fontos újításra azért kitértek, mégpedig a legújabb ingatlan típusra, a bunkerre. Blaine County tele lesz szórva zsilipekkel; ezeket a titokzatos telkeket a „Maze Bank Foreclosure" oldalán találhatjuk meg a játékon belüli okostelefonunkon böngészve. A bunkerekhez új katonai osztályú járgányok járnak, sőt, fegyvergyártáshoz szükséges eszközökre is szert lehet tenni, melyekkel támadásra és védekezésre használható fegyvereket lehet készíteni. Ezeket a spéci darabokat pedig tekintélyes összegért dobhatják piacra a játékosok, szóval mindenképp megéri befektetni a fegyverkereskedelem kétes kliensekkel teli világába.

GTA 5 grand theft auto 5 Forrás: Rockstar Games

A pontos üzleti és fejlesztési lehetőségekről a fejlesztők csak a későbbiekben fogják beavatni a közönséget, ellenben a taktikai Mobil Operációs Központ járműről viszont biztosan lehet tudni, hogy parancsnoki központként fog szolgálni Los Santos fegyverkereskedői számára.
A frissítéssel érkező új járművek között megerősítették a gépágyútoronnyal vagy rakétavetővel megtoldott páncélozott teherkocsikat, a felfegyverezett versenyautókat és a kétéltű támadójárműveket.
További részletekre a közeljövőben lehet számítani, magát

a kolosszális méretű frissítést pedig idén júniusra várhatják a játékosok.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!