Kicsúsztatható második kijelzőt kaphat az LG V30?

lg v30 koncepcio
Az LG V30 korai koncepciófázisában egy kicsúsztatható másodlagos kijelző bevetésén gondolkodtak a mérnökök
Vágólapra másolva!
A koncepciófázisban legalábbis ezzel az ötlettel játszadoztak a dizájnerek.
Vágólapra másolva!

Az okostelefonos világ történései iránt aktívan érdeklődők szinte garantáltan hallottak már Evan Blass-ról. A férfi hosszú évek óta szivárogtat rendereket és fotókat a kiadás előtt álló okostelefonokról a Twitterén, a hitelességének megőrzése érdekében pedig erősen szelektálja a nyilvánosságra hozott anyagokat; nem kíván álhíreket terjeszteni.

Az LG V30 korai koncepciófázisában egy kicsúsztatható másodlagos kijelző bevetésén gondolkodtak a mérnökök Forrás: Evan Blass

Blass a hétvégén lehozott néhány korai koncepcióképet a várhatóan szeptemberben bemutatkozó LG V30 mobilról. Az eddigi V-szériás telefonok érdekessége az volt, hogy került a fő kijelzőjük felé egy másodlagos érintőkijelző is. Ezeken értesítések, a telepített alkalmazások ikonjai, vagy az éppen futtatott app saját vezérlőikonjai jelenhetnek meg.

Az információk alapján az idei V30 esetében a tervezők szerettek volna tovább menni a másodlagos kijelző terén, a kikerült korai koncepcióképek szerint kicsúsztatható kijelzőben gondolkodtak. Ez jóval nagyobb, és ideális esetben praktikusabb lehet az eddigi V-szériás mobilok apró másodlagos kijelzőinél.

Néhány hónapon belül kiderül, hogy sikerült-e megvalósítani az eredeti koncepciót.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!