Porsche monitor az AOC gyárából

egyszerű, elegáns, porsche, aoc
Vágólapra másolva!
A 24 hüvelykes PDS241 és a 27 hüvelykes PDS271 monitorok hátoldalán nincs táp-, illetve monitorcsatlakozó. Ezáltal pedig nagyon vékonyak, mindössze 5,2 mm-esek, vonalvezetésük pedig eleganciát és minimalizmust sugall.
Vágólapra másolva!

A 3 oldalú, keret nélküli panel is hozzájárul a letisztult megjelenéshez. A fém monitorállvány modern, aszimmetrikus tervezése amellett, hogy nagyszerűen mutat, ügyes egykábeles megoldást kínál: a tápellátásért, valamint a monitor csatlakoztatásáért felelős kábelek futnak benne, amelyek egy külső moduláris dobozba kerülnek elvezetésre. Ennek köszönhetően

semmilyen csatlakozó nincs a kijelző hátoldalán,

ennek megfelelően pedig semmilyen kábel nem lóg ki belőle. A HDMI-bemenet (DisplayPort adapter támogatás), valamint a külső doboz tápellátásáért felelős csatlakozó biztosítja a monitor számára az összes szükséges áramellátást.

Ennél egyszerűbb vonalakat már nagyon nehéz lenne tervezni. Forrás: Origo

A PDS-sorozat monitorai az AOC legújabb AH-IPS-paneleivel vannak felszerelve, amelynek köszönhetően 1920x1080 képpontos felbontású, éles és részletes képekről gondoskodnak. A 178°-os széles látószögnek köszönhetően egyszerre több felhasználó is nézheti a monitort különböző szögből. A monitorok ezenkívül Flicker-Free-technológiával rendelkeznek, valamint Low Blue Light móddal is el vannak látva, amely csökkenti a szem kellemetlen érzését és fáradását folyamatos használat esetén.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!