Már a magyarországi szolgáltatóknál is elérhető az LG legújabb, kivételesen erős akkumulátorral felszerelt okostelefonja, az LG X power.

Az LG X power2 középkategóriás telefon azok számára készült, akik egy strapabíró és versenyképes árazású készüléket keresnek nagy kijelzővel, fejlett kamerafunkciókkal és hosszú üzemidővel. Erős, 4500 mAh-s kapacitású akkumulátorával az LG X power2 tökéletes azok számára, akik gyakran néznek filmeket és videókat telefonjukon, sokat játszanak vagy egyszerűen csak gyorsan szeretnék elintézni napi feladataikat.

Az LG legnagyobb akkuját kapta a készülék.Forrás: Origo

Az LG X power2 gyorstöltő funkcióval ellátott akkumulátorát arra tervezték, hogy

egy teljes hétvégét is kibírjon töltés nélkül.

Teljes töltöttségi állapotában a készülékkel 26 órányi telefonbeszélgetést bonyolíthatunk le, 18 órán keresztül nézhetünk videókat és 19 órán át böngészhetünk az interneten. A nagyméretű, 5,5 colos HD In-cell Touch kijelző 1280x720 pixeles felbontása ehhez megfelelő partner, mely bár a full HD videókat nem szolgálja ki, de telefonon erre nem is biztos hogy tényleg szükség van.

A telefon 5MP-es, nagylátószögű előlapi kamerájával könnyedén készíthetünk szelfiket akár egy nagyobb csoportról is. Az LG okos felhasználói felületének Auto Shot és Gesture Interval Shot funkciói ráadásul le is egyszerűsítik a szelfikészítést, hiszen azonnal aktiválják a kioldót, amint a kamera emberi arcot vagy kézjelzést érzékel.

A 13MP-es hátoldali kamera Zero Shutter Lag funkciójával azonnal, a gombnyomás pillanatában készíthetjük el a képeinket. A lágy fényű LED-vakunak köszönhetően kedvezőtlen fényviszonyok mellett is éles képeket készíthetnek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!