Defektet kapott a Nintendo Switch rajtja

nintendo switch
Vágólapra másolva!
Idén március elején került boltokba a Nintendo legújabb játékos platformja, a „Switch", és máris komoly akadályba ütközött, ami nem az érdeklődés hiánya vagy a polcokon porosodó kelletlen termékek sokasága.
Vágólapra másolva!

Épp ellenkezőleg; a japán multinak azért kellett bocsánatot kérnie, mert nem biztosított elegendő mennyiségű darabot a forgalmazóknak. Honlapjukon hivatalosan is elnézést kértek, s megígérték, hogy gondoskodni fognak az utánpótlásról.

A termékhiány meglepő, mivel a Nintendo minden egyes héten folyamatosan küldött utánpótlást, de minden jel arra mutat, hogy az üzletek és kiskereskedések szinte azonnal kifogynak az új „Switch" készülékekből. Az óriásvállalat elsősorban Japánban igyekszik biztosítani a kereslet kielégítését, épp ezért növelni fogják a szállítmányokat. A Nintendon nagy a nyomás, ugyanis alig egy hónap múlva akarják piacra dobni legújabb „Switch" csomagjukat, mely egy csomó kütyüt tartalmaz a hordozó táskától kezdve a színes-neonos kontrollerig, mindez a „Splatoon 2" videojáték jegyében, ami természetesen vele jár.

nintendo switch Forrás: Origo

A „Switch" iránti óriási érdeklődés azért lepett meg mindenkit, mert nem nemzetközi ünnepnapon jelent meg, közelében sem volt a Karácsonynak, mégis, az Egyesült Államokban jobban indított, mint az Xbox One és a PS4 konzolok

a Nintendo „Switch" két hónapon keresztül töretlenül vezette az eladási listákat.

A GameStop multinacionális videojáték kereskedő vállalat kijelentette, hogy előreláthatólag az egész 2017-es évben beszerzési gondokkal fognak küszködni, mivel a rendelkezésükre álló „Switch" készülékeket pár órán belül maradéktalanul elkapkodják. Az Amazonon már minden létező darab elkelt, és legközelebb június tizedikére tudnak újat ígérni.

A Nintendo „Switch" minden készletet felemésztő népszerűsége a sokoldalúságában rejlik. Hagyományos konzolként a TV-hez csatlakoztatjuk, de ugyanakkor komfortosan hordozható. Útközben játszhatunk úgy, hogy a két kis kontrollert wireless használjuk, vagy ráerősítjük az oldalára. Osztott képernyővel, haverunkkal is versenyezhetünk Mario Kartban, sőt, kényelmesen kitámasztható bármely szilárd felületen, s tábortűzként körbe ülve tarthatunk játék estet barátainkkal.
A Nintendo legújabb „Switch" árukészleteit már napi rendszerességgel hajóztatja ki, és a szállítmányozási forgalom csak tovább fog növekedni július és augusztus havában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!