A UPC-nél debütált a Digitális Jólét Alapcsomag

digitális jólét alapcsomag upc internet deutsch tamás robert redeleanu
Deutsch Tamás nyilatkozik a Digitális Jólét Alapcsomag ünnepélyes elindulása alkalmából a UPC egyik budapesti üzletében
Vágólapra másolva!
Havi 2990 forintba kerül az internetcsomag ePack kedvezménnyel
Vágólapra másolva!

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. és a UPC Magyarország közötti védjegyhasználati szerződés aláírását követően Deutsch Tamás a Digitális jólét program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos és Robert Redeleanu a távközlési vállalat vezérigazgatója indította el a Digitális Jólét Alapcsomag csomag értékesítését a UPC egyik budapesti üzletében.

Deutsch Tamás nyilatkozik a Digitális Jólét Alapcsomag ünnepélyes elindulása alkalmából a UPC egyik budapesti üzletében Forrás: UPC

Ezzel hivatalosan is elérhetővé vált a Digitális Jólét Alapcsomag azon ügyfelek számára, akik eddig alapvetően annak ára miatt nem rendelkeztek szélessávú internetkapcsolattal.

Az eredetileg kitűzött minimálisan 5 megabites letöltési sebességnél akár hatszor gyorsabb internetkapcsolatot és számos kiegészítő lehetőséget kínáló UPC Fiber Power 30 DJA és UPC Fiber Power 30 Optika DJA csomagokat

azok az előfizetők igényelhetik, akiknek a szolgáltatás megrendelését megelőző egy évben nem volt otthoni internet előfizetésük.

A díjcsomagokat – amelyek mellé számos további szolgáltatást, például ingyenes közösségi Wifi hozzáférést is biztosít a UPC – 2 éves határozott idejű szerződés megkötésével vehetik igénybe az ügyfelek.

A Digitális Jólét Alapcsomag 24 hónapos határozott idejű szerződéssel és ePack kedvezménnyel 2 990 Ft-os havidíjért érhető el a UPC-nél.

A csomagokkal kapcsolatos részletekről a UPC webhelyén tájékozódhatnak az érdeklődők.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!