Elképesztő pénzbe kerül a Louis Vuitton okosórája

2017.07.12. 08:00

Android Wear rendszert futtat a luxusmárka terméke.

Bejelentette az első okosóráját a jó minőségű termékekkel nem elégedett, és persze vastag pénztárcával megáldott fogyasztók kiszolgálására szakosodott Louis Vuitton. Az elvárhatónak megfelelően a Tambour Horizon kerek érintőkijelzős „számlappal" rendelkezik, 60 különféle szíjjal érhető el, az elő- és hátlapjai pedig zafírborításúak.

Louis Vuitton Tambour HorizonForrás: Louis Vuitton

Az okosóra Android Wear 2.0 rendszert futtat, amelyet két extra funkcióval tettek egyedivé a Louis Vuittonnál: a My Flight opcióval egy helyre összerendezhetőek az aktuális repülőúttal kapcsolatos információk, míg a City Guide menüben a luxusmárka tippekkel és tanácsokkal látja el a vásárlókat.

A 12,55 mm vastag Tambour Horizonba 1,2 hüvelykes és 390×390 pixeles AMOLED érintőkijelző, Qualcomm Snapdragon Wear 2100 lapkakészlet, 512 MB memória, 4 GB háttértár, továbbá egy 300 mAh-es akku került. Elméletileg 30 percen keresztül vízálló, így egy medencében való gyors csobbanás erejéig sem feltétlenül kell levenni.

Az okosóra normál változata 2450 dollárba, míg a fekete házas kiadása 2900 dollárba kerül. Átszámítva 657 ezer és 778 ezer forintokról van szó, plusz Európában erre rájön még az ÁFA is.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!