Elképesztő pénzbe kerül a Louis Vuitton okosórája

louis vuitton tambour horizon okosóra android wear
Louis Vuitton Tambour Horizon
Vágólapra másolva!
Android Wear rendszert futtat a luxusmárka terméke.
Vágólapra másolva!

Bejelentette az első okosóráját a jó minőségű termékekkel nem elégedett, és persze vastag pénztárcával megáldott fogyasztók kiszolgálására szakosodott Louis Vuitton. Az elvárhatónak megfelelően a Tambour Horizon kerek érintőkijelzős „számlappal" rendelkezik, 60 különféle szíjjal érhető el, az elő- és hátlapjai pedig zafírborításúak.

Louis Vuitton Tambour Horizon Forrás: Louis Vuitton

Az okosóra Android Wear 2.0 rendszert futtat, amelyet két extra funkcióval tettek egyedivé a Louis Vuittonnál: a My Flight opcióval egy helyre összerendezhetőek az aktuális repülőúttal kapcsolatos információk, míg a City Guide menüben a luxusmárka tippekkel és tanácsokkal látja el a vásárlókat.

A 12,55 mm vastag Tambour Horizonba 1,2 hüvelykes és 390×390 pixeles AMOLED érintőkijelző, Qualcomm Snapdragon Wear 2100 lapkakészlet, 512 MB memória, 4 GB háttértár, továbbá egy 300 mAh-es akku került. Elméletileg 30 percen keresztül vízálló, így egy medencében való gyors csobbanás erejéig sem feltétlenül kell levenni.

Az okosóra normál változata 2450 dollárba, míg a fekete házas kiadása 2900 dollárba kerül. Átszámítva 657 ezer és 778 ezer forintokról van szó, plusz Európában erre rájön még az ÁFA is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!