Kütyüvel ellenőrizhetjük majd a testszagunkat

kunkun body testszag
Akcióban Kunkun Body
Vágólapra másolva!
A japán eszköz kíméletlenül megmondja, hogy bűzlünk-e az izzadságtól.
Vágólapra másolva!

Szeretjük a japán találmányokat, ugyanis általában vagy nagyon hasznosak, vagy nagyon szórakoztatók. A Makuake közösségi finanszírozós portálra csütörtökön feltöltött, mostanra pedig többszörösen túlfinanszírozott Kunkun Body valahol a kettő között van: egy aprócska kütyüről van szó, ami az okostelefonra telepített kliensprogramján keresztül képes megmondani, hogy kellemetlen-e a testszagunk.

A gyártó szerint négy testrészre fókuszál a termék: a hónaljra, a lábra, az arcra, továbbá a fül mögötti területre. A szenzora képes megállapítani az izzadságszag, továbbá az elsősorban az idősek esetében tapasztalható naftalinszag mértékét.

A fiatalabbaknak: az idősek egy része a molyok irtása érdekében teszi be a kellemetlen illatú naftalint a ruhásszekrénybe, de sajnos a ruháik átveszik az ódort.

A Kunkun Body idén decemberben érkezhet meg a japán előrendelőkhöz. Az ajánlott fogyasztói ára adókkal együtt 30 ezer jen, azaz olyan 71 ezer forint lesz. Egyelőre nem világos, hogy Japánon kívül kapható lesz-e a termék.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!