Telepíthető a Google Chrome 60

apple macbook pro touch bar google chrome
Már a Google Chrome is támogatja az újabb MacBook Pro gépek Touch Barját
Vágólapra másolva!
A Safari után újabb böngésző támogatja a MacBook Pro gépek Touch Barját.
Vágólapra másolva!

Kedd este a Google kiadta a számítógépes Chrome legújabb főverzióját. A Windows, Linux és macOS rendszerekre egyaránt elérhető böngésző leglátványosabb újítása, hogy támogatja az újabb MacBook Pro laptopokon található Touch Bar érintőkijelzőt.

Már a Google Chrome is támogatja az újabb MacBook Pro gépek Touch Barját Forrás: AppleInsider

A Touch Barra gyorsparancsok tűzhetőek ki, így például kattintgatás nélkül elérhető a keresőmező aktiválása, a visszalépés, a lap újratöltése, a könyvjelzőzés, és sok egyéb más funkció. A Touch Baron megjelenő gombok testre szabhatóak a böngésző beállítómenüjében, így mindenki beállíthatja a számára leghasznosabb szisztémát. A népszerű macOS-es böngészők közül eddig csak a Safari támogatta a Touch Bart.

Ezen túlmenően legfeljebb néhány apró reszelés tűnhet fel a felhasználóknak, a Google Chrome 60 újdonságai a motorháztető alatt bújnak meg, egyelőre csak a webfejlesztők számára lehetnek érdekesek és hasznosak. Természetesen a Google illetékesei számos sérülékenységet is javítottak a böngészőben.

Windows és macOS rendszereken a Google Chrome automatikusan frissíti magát, míg a Linuxot használók a csomagkezelő alkalmazásukon keresztül installálhatják a legfrissebb verziót. A böngésző telepítőkészlete innen tölthető le.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!