Két PC építhető a Lian Li asztalába

2017.08.07. 10:07

Motorokkal állítható a különleges bútordarab magassága.

Az elsősorban prémium számítógépházairól ismert Lian Li bemutatta az ötödik generációs számítógépasztalát. Nem egy tipikus számítógépasztalról van szó, házként is funkcionál: az 1,4 méter hosszú és 0,78 méter széles bútordarab belsejébe két teljesen különálló, csúcskategóriás PC építhető.

Lian Li DK-05Forrás: Lian Li

Természetesen mindkettőhöz külön előlapi panel jár, azaz a beépített gépeknek saját bekapcsológombjaik, USB kapuik, hangcsatlakozóik, és persze RGB-s hangulatvilágítást szabályozó tekerőik vannak.

A Lian Li DK-05 magassága 69-120 centiméter tartományban állítható, ráadásul teljesen motoros rendszerrel. A vezérlő memóriájába kényelmi okból négy különféle beállítás is menthető, így a vásárlók egyetlen gombnyomással váltogathatnak a kedvenc magasságaik között, nem kell lenyomva tartaniuk a sima állítógombokat. Az asztal lapja vastag edzett üveg, a váza pedig alumínium, az egész konstrukció 50 kilogrammot nyom.

Az asztal már elérhető az Egyesült Államokban, a gyártó 2100 dollárt, azaz nagyjából 543 ezer forintot kér érte. Európában erre persze rájön majd még az ÁFA is.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!