Javításözön érkezett az Adobe és a Microsoft termékeihez

windows 10 microsoft
Már csak pár napig lehet ingyen beszerezni
Vágólapra másolva!
Érdemes minél előbb frissíteni a vállalatok támogatott szoftvereit.
Vágólapra másolva!

Magyar idő szerint tegnap este megérkeztek az Adobe és a Microsoft szokásos havi hibajavításai, szokása szerint mindkét cég gigantikus mennyiségű sebezhetőséget szüntetett meg a termékeiben. Az Adobe összesen 81 darab sebezhetőséggel számolt le: kettőt a Flash pluginben, hármat az Experience Managerben, kilencet a Digital Editions alkalmazásokban, 67-et pedig az Acrobatban és a Readerben foltozott be.

Forrás: Microsoft

A Microsoft munkatársai sem ültek ölbe tett kézzel: a vállalat összesen 48 sebezhetőséget javított a termékeiben, ezekből 26 kritikus, 21 fontos, 1 pedig moderált besorolást kapott. A javított termékek: Internet Explorer, Microsoft Edge, a Windows összes támogatott verziója, SharePoint, Adobe Flash Player (Windows 8.1 / 10 rendszereken a Microsoft adja ki a beépített böngészőkhöz), továbbá az SQL Server.

A Microsoft termékeinek frissítéséhez a Windows Update alkalmazást kell futtatni, míg az Adobe termékei vagy telepítik maguktól a patcheket, vagy hamarosan kijelzik majd a telepíthetőségüket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!