Segít a hatékony mosásban a Bosch új kütyüje

bosch, mosás,
Nem csak a szövet fajtáját, de a rá került foltokat is elemzi az új kütyü.
Vágólapra másolva!
A Bosch német technológiai óriás, többek között háztartási gépekről ismert. A berlini expón a vállalat olyan eszközt mutatott be, amely beazonosítja a ruhaneműk összetételét, ezzel segítve a mosás hatékonyságát.
Vágólapra másolva!

A Bosch német technológiai óriás, többek között háztartási gépeiről ismert. A berlini expón a vállalat olyan eszközt mutatott be, amely beazonosítja a ruhaneműk összetételét, ezzel segítve a mosás hatékonyságát.

Nem csak a szövet fajtáját, de a rá került foltokat is elemzi az új kütyü. Forrás: Origo

Az X-Spect egy kisméretű, hordozható eszköz, amely

képes azonosítani a vizsgált szövet összetételét, valamint elemzi a rá került foltokat és megmutatja annak összetevőit

A készülék egy távirányítóra emlékeztet, apró képernyővel és kapacitív gombokkal rendelkezik, amelyek segítik a lehetőségek közötti navigálást.

Forrás: Origo

Az eszköz segítségével kényelmesen lehet összeválogatni azonos összetételű ruhaneműket, így biztos nem kerül kakukkfióka a mosógép dobjába. Az eszköz képes az arra felkészített mosógépet információkkal (mosási hőmérséklet, program hossza) ellátni, ezzel növelve a tisztítás hatékonyságát.
A gyártó a jövőben szeretné a készüléket további funkciókkal is felruházni (pl. megnézhető lesz, elég érett-e egy adott gyümölcs), illetve a nyílt forráskód közzétételével szeretné, ha más gyártók készülékeivel is használható legyen az eszköz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!