Az összes havidíjas ügyfél igénybe veheti a kiegészítő lehetőséget.

A korlátlan nyár után most korlátlan őszt kínál ügyfeleinek a Telekom. A szolgáltató szeptember 1-étől promóciós jelleggel bevezeti a Net Korlátlan mobil adatdíjcsomagot és a Mobil Korlátlan hang díjcsomagot.

Forrás: AFP/Indranil Mukherjee

A promóciós ajánlat keretében a bármely postpaid Mobil hang díjcsomag mellé választható Net Korlátlan mobil adatcsomaggal havi tízezer forintos díj ellenében belföldön korlátlan mobiladatforgalomhoz juthatnak az ügyfelek. A külföldre utazók számára a szolgáltatáshoz 7GB roaming adatforgalom tartozik, amely az Európai Unió és az Európai Gazdasági Térség (EGT) országaiban használható fel.

Érdemes tudni, hogy a Net Korlátlan csomag csak személyes felhasználásra vehető igénybe, a díjcsomaghoz tartozó SIM kártya kizárólag mobiltelefon készülékbe helyezhető be, a Wi-Fi megosztás (tethering) pedig nem engedélyezett.

Azok részére, akik a korlátlan beszélgetés és SMS küldés szabadságát is élvezni kívánják, a Telekom a Mobil Korlátlan csomagját kínálja. A szolgáltatás havidíja tizenkétezer forint (ePack kedvezménnyel), amely korlátlan beszélgetést és SMS küldést biztosít belföldi hálózatokba, alapdíjas irányba itthon vagy EU roaming helyzetben is.

Azon ügyfeleknek, akik mindkét csomagra előfizetnek, jelentős készülékvásárlási támogatást biztosít a Telekom, ha pedig a cég vezetékes szolgáltatásait is igénybe veszik, akkor további 20 (két vezetékes szolgáltatás mellé), vagy akár 25% (három vezetékes szolgáltatás mellé) kedvezményt kaphatnak a havidíjból.

A Net Korlátlan mobil adatcsomag és a Mobil Korlátlan díjcsomag vonatkozásában egyedi előfizetői szerződés 2017. október 31-ig köthető, további részletek itt olvashatóak a konstrukciókról.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!