Hamarosan minden magyar szolgáltatóhoz megjön az iPhone 8

Vágólapra másolva!
Az iPhone 8 és iPhone 8 Plus bemutatását követően minden magyar mobilszolgáltató gyorsan reagált, így hamar megtudhattuk, mikortól lesznek itthon is megvásárolhatók a készülékek, ráadásul ezek többnyire alkalmazkodnak a külföldi dátumokhoz, úgyhogy nem nagyon fogunk lemaradni.
Vágólapra másolva!

A Telenornál szeptember 22-től lehet előrendelni az iPhone 8 két variánsát, az érdeklődök pedig már most regisztrálhatnak az erre létrehozott oldalon. Ezt követően a ténylegesen megjelenésre, illetve a vásárlásra szeptember 29-től kerül majd sor. A szolgáltatához jön persze iPhone X is, ami az Apple bejelentéséhez igazodva október 27-től válik előrendelhetővé, ám azt már nem tudtuk meg, hogy ténylegesen mikor kaphatjuk készhez a telefonokat. Mindenesetre az Apple a szállítás kezdetét november 3-ra ígérte, de vélhetően hiány lesz belőle.

Forrás: Apple

A Magyar Telekom esetén az iPhone 8 dátumai pontosan ugyanígy alakulnak: szeptember 22-től előrendelhető a két telefon, az értékesítés pedig szeptember 29-től indul. Az iPhone X-et is október 27-től rendelhetjük meg, az értékesítés pedig november 3-tól indul. Ezen kívül a vállalatnál szintén szeptember 22-től előrendelhető lesz az Apple Watch 3 és az Apple TV 4K is.

A Vodafone-nál ezzel szemben egyelőre csak annyi derült ki, hogy a cég a "lehető leghamarabb" szeretné elindítani az iPhone 8, az iPhone 8 Plus és az iPhone X értékesítését. Előrendelésről egyelőre nem esett szó, de az érdeklődők a legfrissebb információkért már regisztrálhatnak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!