ISO-telepítőkészletben is letölthető egy aránylag friss előzetes.

Hajrájába ért a Windows 10 Fall Creators Update fejlesztése, az első stabil kiadása 2017. október 17-én válik majd elérhetővé a nagyérdemű számára. Ettől a naptól lehet majd tisztán telepíteni a legújabb Windows 10-et, és innentől kezdve indul majd meg a Windows Update-en keresztüli terjesztése. Persze aki az utóbbi módszerrel kívánja majd beszerezni az őszi frissítést, az akár hónapokat is várhat, mire kijelzi a számítógépe a telepíthetőségét; szokás szerint hullámokban válik ténylegesen elérhetővé a rendszer.

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je

Most remek hírrel szolgálhatunk a gigafrissítés kiadására felkészülni kívánó rendszergazdák és a geekek számára: a Microsoft elérhetővé tette ISO-telepítőkészlet formájában a Windows 10 Insider Preview build 16278 előzetest, így a Fall Creators Update-et másodlagos háttértárra vagy virtuális gépbe telepítve tesztelni kívánók könnyen felugorhatnak a vonatra.

A kérdéses verzió nem a legújabb slow ringes kiadás, az a múlt héten kiadott build 16288. A fast ringben jelenleg a kedden elérhetővé vált build 16291 a szerdán elérhetővé vált build 16294 található.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!