Megdöbbentően rajtolt az iPhone 8

apple iPhone 8 vezeték nélküli töltés apple watch
Apple iPhone 8
Vágólapra másolva!
Csak Szingapúrban álltak tömegek az Apple üzletei előtt.
Vágólapra másolva!

Igencsak furcsa az Apple idei iPhone-rajtja. A fanok által igazán várt csúcs iPhone X csak novemberben kerül piacra, az olcsóbb iPhone 8 és iPhone 8 Plus modellek pedig szinte semmi figyelmet sem kaptak a sajtó és a rajongók részéről. Már napokkal ezelőtt nyilvánvaló volt, hogy igencsak lanyha az utóbbiak iránti érdeklődés: előrendelésben sem nagyon fogytak, vagy legalábbis az Apple esetében megszokott mércéhez képest szinte bukásnak érződik az előrendelési teljesítményük.

Pénteken a világ számos országában elérhetővé váltak a készülékek, és egy iPhone-rajthoz képest abszolút megdöbbentő, sosem látott események bontakoztak ki az Apple Store-ok előtt: legjobb esetben olyan két tucat ember várt türelmetlenül arra, hogy megvásárolhassa az új mobilját.

A szingapúri fanok mentették meg mundér becsületét, az Orchard utcai bolt előtt jelentős tömeg gyűlt össze.

Nagyon kíváncsiak leszünk, hogy mi történik majd az Apple iPhone X rajtján: érzésünk szerint a most otthon maradt fanok ezrei a csúcsmodellre hajtanak, azonban friss hírek szerint még el sem kezdődött a készülék tényleges tömeggyártása, és erősen kérdéses, hogy mennyit lesz képes a következő pár hónapban legyártani belőle az Apple. Annyi biztosnak tűnik, hogy nemcsak a piacra kerülésének napján, de utána hetekig aránylag kis készletek lesznek csak elérhetőek a mobilból.

Remélhetően az Apple gondoskodik majd arról, hogy legalább az üzleteiben legyen megfelelő készlet, különben szomorú jelenetek játszódhatnak majd le az üzletei előtt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!