Olcsón végigjátszható a Mass Effect: Andromeda

mass effect andromeda
Mass Effect Andromeda
Vágólapra másolva!
Felkerült a havidíjas Origin Access és EA Access kínálatába a játék.
Vágólapra másolva!

Az idei év legnagyobb játékipari bukása valószínűleg a Mass Effect: Andromeda lesz. A játék március végén vált elérhetővé, a széria nagy rajongóinak jókora tábora pedig enyhén szólva sem volt elégedett a termékkel, egyes játékmenetbeli problémák mellett az emberi karakterek időnként sírva nevetős szinten elszúrt mimikája okozta a legnagyobb botrányt. Mások szerint a rengeteg sárdobálás ellenére fantasztikus a játék, megbocsájthatóak a hibái.

Mass Effect: Andromeda Forrás: EA

A legsúlyosabb problémákat mostanra sikerült orvosolni, de a negatív visszhang és a rossz eladások miatt kaszát kaptak a játék DLC-i, és a fejlesztői csapatot is gyakorlatilag feloszlatta a kiadó.

A játékról jelenleg nagyon megoszlanak a vélemények, így tudatos vásárló legyen a talpán, aki képes kideríteni, hogy érdemes-e pénzt költeni rá. Szerencsére az EA most felvette a Mass Effect Andromedát az Origin Access (PC) és EA Access (Xbox One) programjaiba, így olcsón kipróbálható, végigjátszható lett.

Az Access programok a Netflixhez hasonló módon működnek: havidíjért cserébe korlátozások nélkül játszhatóak a kínálatukban lévő játékok. A számítógépeken elérhető Origin Access havidíja 3,99 euró (olyan 1230 forint), míg az Xbox One-on elérhető EA Access 990 forintba kerül.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!