Előrendelhető az Apple iPhone X

apple iphone x ios
Apple iPhone X
Vágólapra másolva!
Mindhárom hazai mobilszolgáltatótól beszerezhető a csúcsmobil.
Vágólapra másolva!

Napokra vagyunk az Apple idei legnagyobb termékrajtjától, 2017. november 3-án piacra kerül a Face ID biometrikus feloldórendszerrel, továbbá széltől-szélig érő kijelzővel szerelt iPhone X csúcsmobil. Az eszköz a mai naptól kezdve rendelhető elő, ráadásul mindhárom hazai mobilszolgáltatónál lefoglalható.

Apple iPhone X Forrás: Apple

A T-Mobile – Telenor – Vodafone trió nem okozott meglepetést, a vállalatok számos jelentősen eltérő előfizetéses konstrucióban kínálják a csúcsmobilt, így egy magas havidíjú csomagot bevállalva már aránylag kedvező egyszeri összeg kifizetése után is elvihető a telefon. Persze így is ki kell fizetni a készülék teljes árát, csak épp 12-24 hónap alatt.

A gyárilag kártyafüggetlen modellre vágyóknak a hivatalos viszonteladóknál, vagy az Apple webáruházában érdemes nézelődniük. Nagyon rossz hír lehet, hogy az utóbbi 5-6 hetes szállítási időt ígér, amely látszólag megerősíti a pletykákat, miszerint az Apple egyelőre nem képes eleget gyártani a mobilból.

Az Apple iPhone X tárhelykapacitás tekintetében kétféle változatban lesz elérhető: a 64 GB-os modell bruttó kártyafüggetlen ára 379 990 forint, míg a 256 gigabájtos verzióért már bruttó 436 990 forintot kér a gyártó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!