Itthon is kapható már az Amazon tévéokosítója

2017.11.07. 18:07

A Fire Stickkel a népszerű streamingszolgáltatások is elérhetőek.

Az okostévék ötlete jól hangzik, azonban sajnos a tévégyártók rendszeresen rendkívül lassú, bugos, ráadásul elavult szoftverekkel szállítják az eszközeiket. Éppen ezért jelenleg sokkal jobb ötlet egy alapvető tudású televíziót vásárolni, majd egy HDMI portba bedugható kütyüvel felokosítani azt.

Forrás: Amazon

Az efféle tévéokosításban gondolkodók számára hasznos információ lehet, hogy az Amazon kedden száznál is több országban kezdte meg a Fire TV Stick Basic Edition forgalmazását, persze Magyarországon is. Az 50 dollárba (bő 13 ezer forintba) kerülő eszközön egy módosított Google Android fut, azonban gyárilag csak az Amazon programboltja érhető el vele. A Play Áruház kizárólag trükközéssel, nem hivatalosan telepíthető az eszközre.

Amazon Fire TV Stick Basic EditionForrás: Amazon

Szerencsére az Amazon boltjában is megtalálhatóak az olyan népszerű alkalmazások, amelyeket a döntő többség használni kíván, például a Youtube, a Netflix, vagy a Spotify. Ezen felül játékok is telepíthetőek a Fire TV Stickre, ezek a kütyühöz járó távirányítóval vezérelhetőek.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!