Óriási kedvezményekkel jön a Black Friday

black friday
Sorban állni kényelmetlen, de az online vásárlásokat is egyszerűbb lehet személyesen átvenni.
Vágólapra másolva!
A magyar online vásárlók egyre tudatosabbak, a karácsonyi készülődéskor eleve számításba veszik az olyan akciókat, mint amilyen a Black Friday. A fekete pénteken az interneten vásárlók száma idén is sokszorosára nőhet, számukra pedig az akciós árak mellett egyre fontosabb az adott kereskedő szolgáltatásainak minősége.
Vágólapra másolva!

Gyorsabb lehet a személyes átvétel

2017-ben november 17-én rendezi meg a Black Friday-t az Extreme Digital. Az idei fekete pénteki akción több mint 1000 féle termék lesz elérhető akár 50%-os kedvezménnyel: a legnagyobb slágerterméknek számító televíziók, okostelefonok, notebookok mellett mosó- és szárítógépek, hűtőszekrények, barkács- és kerti berendezések, bútorok és otthoni kiegészítők is több ezer darabos nagyságrendben érhetők majd el akciós áron.

Sorban állni kényelmetlen, de az online vásárlásokat is egyszerűbb lehet személyesen átvenni. Forrás: AFP/Stan Honda

A Black Friday-en megrendelt akciós termékeket a vállalat 2 héten belül szállítja házhoz, ám ha valaki a bolti átvételt választja (ami országszerte 17 üzletben érhető el), már 1-5 nap alatt hozzájuthat rendeléséhez.

A posta az idén konténeres átvevőpontokat hoz létre bevásárlóközpontok parkolóiban, ahova gyorsabb kiszállítást ígérnek.

Tévéből a nagyobbat, iPhone-ból a kisebbet választjuk

Az Extreme Digitalnál a Black Friday napján, azaz idén november 17-én indul a karácsonyi vásárlási szezon: minden évben a fekete pénteken érkezik a legtöbb rendelés. Az idei eladási statisztikák alapján televízióból a nagyképernyős típusokat részesítik előnyben a vásárlók: az értékesített készülékek 33 százaléka 40-43 colos képátlójú, a 49-50 colos óriástévék aránya pedig18 százalékra emelkedett. Ezzel szemben az iPhone-okból a kisebb méretű típusok számítanak a favoritnak: az eladások felét a négycolos iPhone SE teszi ki. Az androidos mobilok közül – amelyek az okostelefonok értékesítésének 95 százalékát generálják –, az 5-5,2 colos típusok számítanak kedvencnek. A notebookokból még mindig a 15,6 colos típusok a legnépszerűbbek, ezek teszik ki az eladások 70 százalékát. A noteszgépekkel kapcsolatos érdekes trend, hogy már 20 százalékra nőtt a 250 ezer forintnál drágább típusok aránya.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!