A Telekomé a legjobb mobilszolgáltatás az országban

hálózat mobil network működés telefon
A távolság manapság nem akadály
Vágólapra másolva!
A hazai mobilszolgáltatók közül a legjobb összesített eredményt a Telekom mobilhálózata érte el a hang- és az adatszolgáltatások terén is a független P3 Communications tanácsadó cég mérései alapján.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi időszak célirányos fejlesztéseinek eredményeképpen a MagyarTelekom mobilhálózata érte el a legjobb teszteredményeket a független P3 Communications hazai mobilszolgáltatásokat vizsgáló mérései során.

A P3 Communications interneten is közzétett tanúsítványa igazolja, hogy a Magyar Telekom „Best in Test" minősítést ért el a Mobile Benchmark Hungary 09/2017 felmérésen,

a maximális 1000-ből megszerzett 928 pontos eredményével.

A Telekom a két évvel ezelőtt nyilvánosságra hozott felmérésen elért 895 pontjához képest további jelentős minőség-emelkedést és a versenytársakhoz képest még nagyobb előnyt könyvelhet el.

Már nem csak a beszédminőség a fontos. Forrás: Oliver Telecom

A P3 Communications átfogó, a jelenlegi mobilhálózatok széles szolgáltatási spektrumát (például a le- és feltöltési sebességet, a hívássikerességet, web böngészést vagy a beszédminőséget) felölelő mérést folytatott azzal a céllal, hogy az ügyfél szemszögéből felmérje a telekommunikációs szolgáltatók mobilhálózatainak minőségét.

A szolgáltatók mobilhálózatait mind beszéd-, mind adathasználat szempontjából mérték. A Magyar Telekom a beszédcélú és az adatátviteli mobilszolgáltatások terén is az első helyen végzett az összesített eredményben. A P3 tanúsítványa tartalmazza a szeptemberben elvégzett mérések helyszíneit, valamint a három hazai mobilszolgáltató mért eredményeit is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!