Segíthet a fülmániásoknak a Vivaldi új kiadása

vivaldi böngésző
Vivaldi 1.13 alaposan megkönnyítheti a rengeteg megnyitott fület használók életét
Vágólapra másolva!
Sokkal egyszerűbbé vált áttekinteni és rendezni a rengeteg böngészőfület.
Vágólapra másolva!

Megérkezett az elsősorban haladó felhasználóknak szánt Vivaldi böngésző 1.13-as kiadása. A Chrome és a Firefox talán legérdekesebb alternatívája ezúttal a rengeteg megnyitott böngészőfüllel hadakozó felhasználók hétköznapjait próbálja megkönnyíteni, méghozzá a baloldali ikonsávjáról megnyitható „Ablak" oldalsávval.

Vivaldi 1.13 alaposan megkönnyítheti a rengeteg megnyitott fület használók életét Forrás: Origo

Az Ablak oldalsáv a megszokott fülsáv funkcióit kínálja: látható benne a megnyitott fülek listája, fog és vidd módszerrel átrendezhető benne a fülek sorrendje, fülcsoportok hozhatóak létre benne, továbbá a fülek némításához és hibernálásához hasonló funkciók is elérhetőek belőle.

Mindebben az a pláne, hogy az új oldalsávban sokkal jobban áttekinthetőek a fülek, mint a böngésző ablakának tején lévő fülsorban.

A kisebb újítások közül megemlítendő, hogy szüneteltethetőek és folytathatóak lettek a letöltések, a fájlok letöltési sebessége pedig megtekinthetővé vált a folyamatjelző sávjuk alatt. Ezeken túl rengeteg motorháztető alatti fejlesztést is kapott a Vivaldi 1.13, és persze a Chromium megjelenítőmotor is az aktuális verzióra frissült.

Az ingyenes Vivaldi böngésző telepítőkészlete innen tölthető le, Windows mellett macOS és Linux rendszereken is futtatható.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!