Közvetíthetőek lesznek a messengeres játékok

facebook live messenger játék élő közvetítés stream
Élőben közvetíthetőek lesznek a messengeres játékok a Facebook Live-on
Vágólapra másolva!
Később pedig videochatelés közben is játszhatunk majd az ismerősökkel.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt években milliókat vonzó jelenséggé vált a játékok élő közvetítése, így érthető, hogy a Facebook sem szeretne kimaradni a jóból. A vállalat hamarosan új funkcióval bővíti a Messenger alkalmazását, amely lehetővé teszi majd a felhasználók számára a játékmenetük élő közvetítését a Facebook Live szolgáltatásban.

Élőben közvetíthetőek lesznek a messengeres játékok a Facebook Live-on Forrás: Facebook

Természetesen a streamerek testre szabhatják majd, hogy ki követheti a közvetítéseiket, így ismerősök szűk körétől a teljes nyilvánosságig bárki megcímezhető az adással. A funkció elvileg még idén világszerte elérhetővé fog válni a Messenger felhasználói számára.

Ezzel nem ér véget a móka, valamikor jövőre ugyanis a Messenger azt is lehetővé teszi majd, hogy játék közben videocseveghessenek a felhasználók, így könnyebb lesz kommunikálni a többjátékos címekben, és persze láthatják majd a másik reakcióit is a játékosok. Ez a funkció csak egyes játékoknál lesz elérhető.

Végül megemlítendő, hogy jövőre további játékokkal bővül a Messenger kínálata, többek közt egy új Angry Birds, és a Sonic Jump is a tiszteletét teszi majd a platformon.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!