Rövid ideig ingyenes egy remek kalandjáték

oxenfree videojáték
Oxenfree
Vágólapra másolva!
Csütörtök kora délutánig bárki beszerezheti az Oxenfree-t.
Vágólapra másolva!

Nagyon csöröghet a kassza a játékboltoknál, egyszerűen nem hajlandóak leállni a fizetős számítógépes játékok ingyen osztogatásával. Szerda késő délutánig ingyen beszerezhető a Layers of Fear horrorjáték Humble Store-ban, 2017. december 23-ig pedig bárki lecsaphat a Watch_Dogs-ra, a World in Conflict: Complete Editionre, és az Assassin's Creed IV: Black Flagre. Az akciókkal kapcsolatos részletek itt olvashatóak.

Oxenfree Forrás: Night School Studio

A GOG sem akar kimaradni a buliból, így csütörtök kora délutánig ingyenessé tette az Oxenfree című kalandjátékot. A tavaly megjelent alkotás néhány óra alatt végigjátszható, remek karaktereket és történetet kínál, a dialógusrendszere pedig szokatlanul intelligens és kifinomult. Magyar fordítás sajnos nincs hozzá, így az élvezetéhez feltétlenül szükséges törni egy kicsit az angolt.

A játék beszerzéséhez csak be kell jelentkezni a GOG webhelyén, rá kell kattintani a nyitólap Oxenfree bannerjén lévő „Get for free" szövegre, mire a játék örökre hozzáadódik a használt felhasználói fiókhoz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!