Így néz ki a Samsung Galaxy S9

samsung galaxy s9 android okostelefon
Elméletileg így néz ki Samsung Galaxy S9
Vágólapra másolva!
Vagy legalábbis a Forbes szerzője esküszik a kép hitelességére.
Vágólapra másolva!

Egyes pletykák szerint a Samsung már a januári Consumer Electronics Show-n megvillanthatja a Galaxy S9 és Galaxy S9+ csúcsmobiljait, bár még ha ez igaz is, a formális és teljes bejelentésükre csak február végén vagy március elején érdemes számítani.

Elméletileg így néz ki Samsung Galaxy S9 Forrás: Ghostek / Forbes

Így vagy úgy, de a készülékek hardveresen szinte teljesen elkészültek, amelynek köszönhetően kezdenek szivárogni a külső jellemzőikkel kapcsolatos információk. A Forbes írója szerint a tokokat készítő Ghostek annyira biztos a beszállítói láncban lévő forrásaitól származó adatokban, hogy előrendeléseket is hajlandó felvenni a Galaxy S9-hez tervezett Nautical tokjára.

Gordon Kelly saját forrásai is megerősítették a Ghostek információit, elméletileg a fenti renderen már a végleges készülék látható.

Az előző és a következő generációs Galaxy csúcsmobilok közt több különbség is akad majd, bár a közeli rokonságot elég nehezen tudnák letagadni. Az új modelleken keskenyebb a kijelző felső és alsó része melletti káva, így a telefonok kijelző-előlap aránya nagyon magas lesz, magasabb az Apple iPhone X-énél. A hátlapon is akad pár újítás: az S9-eseken középre került az ujjlenyomat-olvasó, a Galaxy S9+ pedig elvileg dupla hátlapi kamerát kapott, mint a Galaxy Note 8.

A képek alapján a Samsung Galaxy S9 megtartja a 3,5 mm-es audio jacket, a háttértára bővíthető marad, és a kevesek számára hasznos Bixby-gombot sem száműzték róla a mérnökök.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!