Csúnya meglepetés ért egyes Galaxy Note 8-tulajokat

samsung galaxy note 8 vezeték nélküli töltés wireless charging
Samsung Galaxy Note 8
Vágólapra másolva!
A készülékek egy része nem hajlandó tölteni vagy bekapcsolni a teljes lemerülés után.
Vágólapra másolva!

Kevés panaszt lehet hallani az idei Samsung Galaxy Note 8 csúcsmobilról, ami határozottan jó hír, miután a tavalyi Note 7-et ki kellett vonni a forgalomból a tűzveszélyessége miatt. Ettől függetlenül most nagyon úgy tűnik, hogy az új modellel sincs minden rendben az akkufronton, bár ezúttal nem kell attól tartani, hogy véletlenszerűen kigyulladhat miatta a lakás.

Samsung Galaxy Note 8 Forrás: Samsung

A különböző internetes fórumok mellett a Samsung terméktámogatási fórumán is többen jelezték, hogy az akku teljes lemerülése után

nem tudják feltölteni vagy bekapcsolni a Galaxy Note 8-asukat.

Egyes panaszosok szerint a töltőre való rádugáskor a telefon megjeleníti a szokásos töltési animációt, azonban ténylegesen nem töltődik az akku, így nem tudják bekapcsolni a készüléket. Más beszámolók szerint az állítólagos akkutöltés során felmelegedett a készülékük, ami alapján tényleg töltődhetett a telep, de bekapcsolni ők sem tudták a telefont.

Egyelőre nem világos, hogy mi okozza a jelenséget, orvosolható-e szoftverfrissítéssel a probléma. További érdekesség, hogy a beszámolók mind egyesült államokbeli felhasználóktól érkeztek, azaz a Samsung Exynos lapkakészletes Galaxy Note 8-ról van szó, nem pedig az Európában forgalmazott Qualcomm Snapdragon chipsetes változatról.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!