Digitális táblával dobná fel a tárgyalókat a Samsung

2018.01.09. 14:04

Az iskolák számára valószínűleg túlságosan költséges lesz a Flip.

Az elmúlt húsz évben amennyit beszéltek a gyártók az irodák papírmentessé tételétől, annyira nem sikerült azokat tényleg papírmentessé tenni. Ez részben nem a cégek bűne, nagyon sok helyen kényszerből vagy praktikus okokból továbbra kénytelenek sok papírt használni a kollégák, a meetingek során pedig kényelmi okból gyakori a Post it matricák ragasztgatása, a füzetekbe való jegyzetelés.

55 hüvelykes és 4K felbontású érintőkijelzőt kapott a Samsung Flip táblaForrás: Samsung

A Samsung most újból megpróbálkozik a tárgyalók papírmentesítésével. Az 55 hüvelykes képátlójú, 4K felbontású Flip táblája lényegében egy gigantikus méretű táblagép, amely képes vezeték nélkül hozzákapcsolódni a tárgyalóban lévők laptopjaihoz, okostelefonjaihoz, táblagépeihez.

A meetingen részvevők láthatják az eszközeik kijelzőin a tartalmát, szöveges vagy képes tartalmakat küldhetnek ki a táblára, bekarikázhatnak rajta dolgokat.

A Tizen 3.0 rendszert futtató tábla vízszintes és függőleges helyzetben is használható, az állványos felfüggesztésének köszönhetően pedig könnyen áttolható egyik helyiségből a másikba.

A Samsung Flip még valamikor január során piacra kerül, és ugyan az árát egyelőre nem árulta el a gyártó, de garantáltan egy vagyonba kerül majd.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!